• Publicerad 14:17, 15 okt 2017
 

Besökarna uppmanades att komma dit med ett öppet sinne för att bilda sin egen uppfattning om healers, medier och andra terapeutmetoder. Mässan riktar in sig på välmående, hälsa och den mentala hälsan. Syftet är att lyfta fram alternativa livsstilar, alternativmedicin och alternativterapeuter. Meningen är att det ska fungera som ett komplement till den traditionella sjukvården.

Ann-Marie Alvarsdotter erbjöd healing och hade med sig handgjorda trummor som ska öka välmåendet.

– Det är mysigt med sådana här möten och många samtal. Idag går det bra, jag har sålt både trummor och cd-skivor, säger hon.

Utställarna i Växhusets stora sal erbjöd allt från kristaller och pendlar i olika färger och former, oljor, hälsokost och blomsterextrakt. Det fanns även plats för enskilda healingsessions, tarotvägledningar, energimassage och samtal mellan utställare och besökare.

Sofia Modigh och Korin Omar från nykterhetsorganisationen IOGT-NTO hade en monter där de visade upp organisationen samt sin alkoholfria cider.

– Idag är vi här och visa upp oss och värvar nya medlemmar till vår organisation. Vi bjuder även på vår helt alkoholfri cider som vi har sålt några flaskor av, berättar Sofia Modigh.

Mässan erbjöd ett brett utbud av utställare som arbetar med kroppsvård och andlig- och personlig utveckling. Förutom produkterna som utställarna erbjöd fanns även intressanta och inspirerande föredrag och storseanser att gå på.