Øystein Ødeverp (Route777) Norges mest efterfrågade healer

Den nye Snåsamannen från Norge som helar människor med olika åkommor. ØYSTEIN är född och uppvuxen i Norge. Sin healinggåva fick han av Gud; en natt fick han uppleva Guds närvaro i form av ett starkt ljus och samtidigt fick han ett budskap om hur han ska hjälpa andra. Sedan dess har han vigt sitt liv för att hela männinskor. ØYSTEIN är mycket välkänd i Norge och har nu kommit till oss för att även ge svenskar möjlighet att få healing.

Erfarenhetsmässigt har han uppnått mycket goda resultat med diskbråck, stark mensverk, rygg och nackproblem, korrigering av skeva höfter, svanskota, avlägsnande av muskel knutar och blockeringar, kristallsjuka (yrsel) samt frigörandet av smärtsamma minnen/känslor.

Han tror att kroppen har förmågan att läka alla sår, men att den ibland är blockerad från att göra detta. Genom att han med sin healingförmåga öppnar blockeringar och energibanor, kommer kroppen själv att starta läkningsprocessen.

Vi är mycket glada över att ØYSTEIN nu är med på vår mässa och att alla besökare får möjligheten att träffa honom och att få healing av honom. Kom gärna i tid!

Här kan ni läsa en artikel från tidningen Norska Hjemmet

ur Det Norska magasinet Bransje 2015.

Läs mer om ØYSTEIN längre ner.

 

Fler utställare finner ni under fliken "Utställare".

 

 

 

NRK Brennpunkt 2015-03-03

Se dokumentären om Siv Tove

Den sista resan  "NRK Brennpunkt"

Beskrivning

Beskrivning