Utställarförteckning

 

 

OBS! Några av utställarna presenteras även under fliken "Aktuell mässa" med länkar till tidningsartiklar, TV program mm.

 

A

Ahlströms Bigård

Sebastian säljer produkter gjorda av renhorn (smycken mm) från norra Finland. Honungen är tyvärr slut. 

Andersson Agne www.noni-kontakten.se

Nu har du möjlighet att få veta din biologiska ålder genom att skanna av huden på underarmen och få kännedom om ditt AGE värde. Din Tru Age visar ditt AGE värde i kroppen. Det värdet är en viktig hälsomarkör att känna till eftersom den kan bidra till en bättre och sundare livsstil. Vi kan inte stoppa åldrande processen, men vi kan förhindra för snabbt åldrande genom att ha kontroll på vårt AGE värde. Morindas Noni Juice och Thrive Max hjälper till att LEVA YNGRE LÄNGRE!  

Jag som erbjuder dig möjligheten att skanna din Tru Age heter Agne Andersson och är certifierad på Tru Age Skannern. 
 
 

Asian Arts www.asianarts.se 

Försäljning av vacker asiatisk konst och hantverk. 

 

 
 
Sedan 2005 har jag förmågan att se rakt in i en persons medvetande. Det är som att se rakt in i programvaran som styr våra liv. Det vi tror på, känner och tänker blir vi. Det är så alla människor programmeras. Med hjälp av dessa tre instruktioner kan vi bygga upp ett förhållande till allt vi möter i vårt liv oavsett om det gäller vad vi tror på, känner eller tänker. Det är så källan ser ut till livet vi upplever och definierar som verklighet.
 
 
 

Atma Nambi erhöll upplysning för 22 år sedan i sitt hem land Tamil Nadu, Indien. Sedan dess har han arbetat för globalt mass-uppvaknande av mänskligheten, med målet att var och en blir sin egen mästare av sinnet. Ett uppvaknat tillstånd är ett naturligt tillstånd av inre lugn som i sin tur skapar fred i världen. På ett dynamiskt och lättsamt sätt vägleder Atma Nambi människor i alla åldrar och alla delar av samhället, i förhållningssätt som leder till en hälsosam och välmående livsstil i linje med var och ens personliga potential. Bara att vara i närvaro av Atma Nambi´s inre tystnad, ger healing och tar dig till din sanna natur.

Atma Nambi delar med sig av vad han lever; total närvaro 24 timmar om dygnet. Han vägleder i livets frågor och delar enkla, praktiska och kraftfulla tekniker för personer i alla åldrar och familjer, skolor, industrier, institutioner, organisationer, med ett brett spektrum av behov. De senaste 4 åren har tusentals människor världen över blivit hjälpta av Atma Nambi’s livsvisdom, tekniker och helande upplysnings energi.

Atma Nambi driver en non-profit organisation och center Upanisha Ananda Mandir, i Tamil Nadu Indien. I Europa håller han satsang, retreater och workshops samt vägleder ledare i samhället och industrin. I Västerås har Atma Nambi varit flera gånger, senast i september 2016.

Du hittar mer information om Atma Nambi i vår monter.
 
Atma Nambi planerar att besöka oss i Sverige/Västerås under våren 2018!
 
 
Augustsson Paula 
 
Paula erbjuder Irisdiagnostik, chakrabalansering samt vitamin- och mineralkontroll under mässan. Varmt välkommen!
 
 
 
B
 
 
Brindstedt Susanne www.4vision.se

Susanne lägger Ängla-tarot och vägleder

 

D

Dimensionell Hälsa & Livsstil AB www.dimensionshealing.se

Erik har även namnet MagnNor som är mitt kosmiska namn. Jag har jobbat med själ, kropp och ande i hela mitt liv. Träffat tusentals människor genom åren både i mitt yrke i vården och i andliga aktiviteter. Jag är dimensions healers, kosmisk lärare en brobyggare mellan de högre ljusa dimensionerna och moder jord.

När jag var liten kunde redan då läsa energi och tolka kroppsspråk, energirörelse, beteenden, känslor, mentalt, ord som inte sägs och såg saker framför mig på saker som skulle hända eller har hänt. Det har följt mig genom livet på olika sätt och varit som ett verktyg i allt jag har gjort. I vuxen ålder så har jag gått medium och healingutbildningar för att få fler insikter av det jag redan kan. Jag vill ge ut den kunskap, insikter och erfarenheter som jag har för att du ska kunna ta det du behöver för att växa till din egen kunskap och livet du lever. Det är av den anledningen som jag kom till jorden för att ge.

 

Dethloff Wijkström Sabina http://myaloevera.se/forevervaxholm

Aloe Vera produkter från Forever Living

 

E

 

Eco Dayspa by Eva bokadirekt.se/places/eco-dayspa-by-eva-25865

Eva säljer och erbjuder hudvårdsbehandlingar med svensktillverkade produkter från Maria Åkerberg och Klinta. Produkter kommer att finnas till för försäljning, framförallt massage/Aromaterapi ljus från Klinta.

 

Ekberg Mayli

Mayli säljer CDB olja.

 

Engvall Stina www.facebook.com/healingmasterljus

Stina Engvall arbetar som healer och erbjuder Reiki healing, Kundalini Reiki samt Universums heliga guds stråle med kristaller.

Tar även emot bokningar under mässan.

Försäljning av egentillverkade drömfångare och tavlor erbjuds också. 

 

F
 
Ferm Robert (finns på Facebook) www.robferm.com

 

Robert Ferm är civilingenjör och har arbetat med digital arbetsmiljö i

eget företag sedan 1993. Han är även utbildad inom industridesign och

frekvensmedicin.

 

Franzén Jan www.mediallivscoach.n.nu

Jan L. Franzén föddes i Prag  med unika mediala gåvor. Han kan avläsa, mäta och  bedöma kroppens inre och yttre energier inklusive psyket. Som medium kan han även kontakta andevärlden. Han använder en pendel och sin mediala formåga för  att få fram vilka obalanser/brister som behöver åtgärdas. (En avläsning kan ta ca 10-100 minuter och då kollas först /repareras/skyddas alla chakror, sen kollas förbannelser, entiteter och karma, även 6-sinnet kollas och rättas till vid behov. Sen kollas hela kroppen och fysiska obalanser/skador/operationer mm. avläses, specifikt kan nervsystemet kollas separat(ca 40 min) och även andra specifika skador ex huvudet, rygg. ögon osv. kan kollas på begäran av klienten).

 

G

 

Glimmerud Marianne  www.medialamoten.weebly.com

Marianne är ett andligt medium som ser, hör och känner från andevärlden.

Hon beskriver vem eller vilka som kommer och lyssnar in vad dom vill förmedla.

Djuren som vi hållit kära finns också med oss. Hon ser dom ofta komma igenom.

Tidigare liv kan visas upp för henne så hon kan förmedla det för dig. Det är oftast när det är till nytta för dig i ditt liv.

Änglarna spelar en viktig roll i våra liv. Hon ser dom när dom öppnar upp sitt ljus. Änglar har vi alltid runt omkring oss. Även om vi inte alltid ser dom.

Marianne bor och arbetar i Sala. Hon åker även runt i Sverige och håller storseanser, privatseanser, gruppseanser, husreningar och håller föredrag om psykometri och mediumskap.

Hon håller även seanser på ön Kreta.

Marianne har jobbat medialt i ca 20 år och erhållit sitt internationella certifikat av det engelska mediet Iris Hall.

Hon är diplomerad av Terry Evans för husrening och som avanserat medium.

Att jobba som medium är glädjefyllt. Det kan innebära att kunna hjälpa en medmänniska i sorg. Vägledning när livet känns lite upp och ner. Att få förmånen att förmedla från nära och kära i andevärlden. Tystnadsplikten är väldigt viktig.

Privatseanser Lördag och söndag. Boka på plats. Välkommen!

Storseanser Lördag och söndag. I lilla salen 1 tr. upp. Båda dagarna kl. 14.00.

Ingen föranmälan. Välkommen!

 

H

Hasselrot Agneta www.blamane.se

Min resa i hälsans värld började som ett intresse och inte pga att jag själv var sjuk eller dålig och inte fått hjälp inom den mer traditionella vården. Jag har helt enkelt alltid varit intresserad av hälsa och när jag på 90-talet flyttade till
Australien och kom i kontakt med Alternativmedicin bestämde jag mig för att lära mig mer. 1994 flyttade jag tillbaka till England som jag tidigare bott i många år och började studera anatomi, fysiologi och massage.

Efter 11 år utomlands flyttade jag sedan tillbaka till Sverige och bor numera i Kungsör, en liten ort i vid Mälaren. Blå Måne öppnades år 1997 och hade endast massage och hudvård på listan av behandlingar. Sen dess har Blå Måne utvecklats en hel del. År 2002 bestämde jag mig för att börja studera igen och sen har det bara blivit mer och mer. 

Är utbildad och diplomerad Kinesiolog, Certifierad Näringsterapeut & Örtterapeut och har läst alla steg inom Basmedicin. Är även utbildad Massageterapeut. Jag har vidareutbildat mig inom Frekvensterapi, Läckande tarm, Lock Foot, Biomagnetism, Allergibehandling och Funktionsmedicinsk Näringsrådgivning samt ReikiHealing.

Blå Måne är nu en Hälsopraktik med ett brett utbud av olika behandlingsformer. Jag är försäkrad genom Adekvat och medlem samt sitter i styrelsen i NMTF - Näringsmedicinska terapeutförbundet.

 

J

Jaecshke Irene hjalpinuet.blogg.se

Irene tolkar Tarotkort och Drömkort samt ger samtalshealing

 

 

Sven Karlström www.magiskahander.se

Jag heter Sven Karlström och har tidigare arbetat som lantbrukare och skogshuggare. Jag fick mitt kall någon gång under åttiotalet och förstod att jag ska hjälpa människor med min gåva. Jag har blivit skolad av mina andliga vägledare att bli ett verktyg för at ge healing och vägledning.

Förr i världen pratades det om att vissa människor hade ”varma händer”. Det har jag.

Ursprungligen kommer jag från Västmanland och hade bondgård. Sedan några år bor jag nu i Mälarhöjden i Stockholm. Jag har valt att arbeta deltid som fastighetsskötare för att resten av tiden kunna hjälpa människor med healing och vägledning.

Du kan träffa mig genom att komma hem till mig eller att jag besöker dig. Jag brukar även vara med på olika mässor.

Du bokar din tid via telefon 070-461 73 39  eller mail: magiskahander2100@hotmail.com

 

Koleff Inger 

Inger Koleff har tidigare illustrerat flera barnböcker och nu debuterar hon som författare med två barnböcker på en gång, som hon förstås själv illustrerat. ”Hjärtat” och ”Misse” hoppas vi är inledningen av en serie barnböcker av Inger Koleff på Faun Förlag.

”Jag har målat ända sedan jag var barn men inför skrivandet har jag inte haft samma självförtroende. Och absolut inte när det gäller att skriva rimmade sagor… Jag har kämpat med det och har inte gett upp för någonstans inom mig finns en orubblig tro på att det ska lyckas. Och dessutom har jag så roligt när jag skriver!”

 

Kyriotes Light of Spirit www.kyriotes.se

Marita Pettersson arbetar som professionellt medium,healer, lärare och erbjuder privata konsultationer, storseanser, gruppseanser. Erbjuder utbildningar, kurser och cirklar inom personlig och medial utveckling.

 

L

Lindbergs Healinglife www.healinglife.se

Välkända Alice Lindberg deltar med sina populära blomsterterapidroppar - personligt utvalda.

Alice Blomsterterapidroppar är gjorda på liknande sätt som Bachdroppar men med svenska energier. Hon har bland annat blomsterterapidroppar mot pollen och kattallergi, ryggvärk och droppen "Mellan himmel och jord" för att rena och vidga auran och ta bort blockeringar. Man kan beställa personliga droppar, som hon pendlar ut på plats. "Kom och pröva min senaste fantastiska blomsterterapidroppe "Universums droppar” Frekvensen ökar avsevärt med denna droppe och auran blir större. 

 Sancho - Hälsoprodukt från Nepal genom att stoppa förkylningen innan den stoppar dig!

 Vitamin och mineraltabletter C24/7

 Öronljus för att minska vax i öronen.

 Ekologiska örtteer

 

Lindroth Magnus www.innerpower4u.com

Magnus Lindroth, är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör och handledare i stresshantering. Han arbetar med livsstil- och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Föreläsningen utformas efter gruppens önskemål

 

Lundberg Carina www.foreverinsweden.myforever.cc

Carina ger ansiktsbehandlingar med hjälp av ForEver Produkter.

 

M

Martinsson Ellinor

Ellinor är ett spiritualistiskt medium och har medfödd förmåga.  Har arbetat med denna mediala gåva sedan mitt vuxna liv.

Jag läser av Nutid, Framtid, Andekontakter, Tidigare liv, Djurkommunikationer, Änglakommunikation och vad Universum har att säga dig.

Ellinor är ett erfaret medium som ger storseanser och privatsittningar under mässdagarna.

 

Mähler Lena www.morinda.com/noniconsulting

Lena arbetar med TruAgeskanner som mäter ditt AGE-värde

 

N

Nilsson Thomas

Thomas kommer att ge EFT (Emotional Freedom Technik, Mindful Tapping), QiGong massage (kallas även Japansk healingmassage och är en knackningsmetod på fysiska eller själsliga obalanser) i huvudsak. 

 

O

Ohlsson Anita ANANB Trading www.stenkällaren.se 

Medial vägledning, Healing, Smycken, Drömfångare och Doftoljor mm. 

 

Ohlsson Ronny

Ronny ger healingmassage under mässdagarna.

 

Ohlsson Carolina

Carolina arbetar med medial rådgivning.

 

Oksanen Anncharlotte

Anncharlotte är medium och arbetar med anhörig kontakter med nära familj på andra sidan.

Hon har storseanser med fysiska fenomen och även bordsdans.

 

P

Persson Lisa

Handtydning, mediala konsultationer.

 

Pettersson Marita

Storseans med förmedling av amdekontakter

 

R

Regndroppen www.livinginlove.nu

Eeva-Kaarina är ett klärvoajant spiritualistiskt medium som förmedlar budskap av olika slag från personer som är "döda" och som av en eller annan anledning vill kommunicera med dig.

När hon arbetar som andlig vägledare/medium så bestämmer inte hon vem som kommer från andevärlden. Eeva-Kaarina fungerar istället som en neutral länk mellan ”de döda” och levande och förmedlar det som kommer igenom både i klartext och i symbolform.

Att hon är klärvoajant betyder att hon är klarseende. Eeva-Kaarina får information via bilder, känslor och stark intuition. Ofta visar ”den döde” hur han eller hon såg ut när de levde, av vilken sjukdom de dog av samt hur och var de levde. Därefter ger de budskap och råd till efterlevande.

Drömmar

Eeva-Kaarina tyder också drömmar. Hon säger att drömmar kan vara en kreativ källa till insikter och information. "Drömmarna har tillgång till våra minnen, våra erfarenheter och vår förmåga att snabbt gå igenom information och skapa nya idéer och mycket mycket mera".

Regression och tidigare liv

Eeva-Kaarina är även diplomerad Regressionsterapeut med mångårig erfarenhet.

Hon använder djupavslappning som teknik för att hjälpa klienten att minnas. Det som människor upplever under hypnos/djupavslappning är varken drömmar eller hallucinationer. När en person försätts i djupavslappning övergår hjärnans aktivitet från det vakna så kallade betastadiet till en allt lugnare rytm, förbi det meditativa alfastadiet till thetastadiet. I thetastadiet är personen fortfarande i medvetandet men i trans. Först på deltastadiet infinner sig sömnen.

Regression erbjuds inte under mässan utan bokas separat.

Eeva-Kaarinas erfarenheter sedan barndomen och kunskaper om den andliga sidan av oss har lett henne till att bli medium, kurshållare, föreläsare samt inspirationskälla för andra.

Hon är vidareutbildad inom medialitet vid The Arthur Findlay College vid Stansted Hall, Essex, England.

 

 

S

 

Pia J. Stengard www.tothefuture.se

Pia J. Stengard är född 1964 och frågar du henne vad hon ”är” skrattar hon och säger, ”Livskonstnär” och nog är det ett epitet som inte är helt galet. Hon har många strängar på sin lyra, men med en tydlig röd tråd – färg och form och vikten av att må bra i själ och hjärta. Här nedan kan du botanisera i en del av det hon gör.

Under mässan ger Pia Kiromanti (Handläsning) och säljer böcker samt silverpendlar

 

Stenkällaren www.stenkallaren.se

Här hittar du vackra stenar och kristaller, smycken, drömfångare, doftoljor mm

 

Svensson Thomas hjalpinuet.blogg.se

Försäljning av rökelse, eteriska oljor samt lampor. Figuriner, änglar, Egyptiska figurer, Drömfångare, Dorkan, värmeljushållare mm

 

T

Trollstierna Ylva www.ylvatrollstierna.se

Ylva säljer egna böcker inom Tarot, Astrologi, Aura och Chakras mm.

 

W

Wallin Marie-Louice www.novus-utveckling.se

Novus betyder ny- och det är just den känslan jag önskar att du tar med dig från våra möten. Det handlar inte att bli någon annan- det handlar om att känna dig pånyttfödd som en ny version av dig själv, att få ny inspiration och motivation till att ta de steg som är viktiga för dig för att du ska känna att du lever ett liv som känns meningsfullt och rikt för just dig.

Förtroende och öppenhet är viktiga ingredienser i våra möten. Den som känner dig bäst och vet bäst vad du behöver är just du.  Jag är din resekamrat som har redskap som hjälper dig framåt genom att lyssna, utmana och uppmuntra dig.

Med hjälp av frågor, speglingar och utmaningar ger jag dig möjlighet att hitta sina egna svar och lösningar. Varaktig förändring sker bäst genom den egna insikten, inte genom att någon annan talar om vad du ska eller borde göra. Jag stöttar och utmanar dig för att du ska nå dina mål och önskningar.

 

Wibron Anders www.quantum-protection.com

En alternativa terapi för människor & djur! En ny unik revolutionerande metod som baseras på Kvantmekanikens hörnstenar, metafysik & filosofi, som går ut på att omvandla energin & harmonisera kroppen. Detta är ingen behandling, läkningsprocess eller energiöverföring, endast omvandling av energi. Det är en omstart som rensar upp systemet som helhet & arbetar med specifika triggers, buggar på både det emotionella, psykosomatiska & fysiska planet (kropp, själ & ande) för att nå ”Primat" tillstånd (första rang). Metoden är även förebyggande för degenerativa sjukdomar, vital kraft och hälsa! samt för att öka välbefinnandet och livskvaliteten.

Klienten genomför först en QM Scanning, som avläser av de finaste strukturerna av disharmoniska frekvenser ”Telemetriskt" (kontaktlöst) i undermedvetna ”okända” regioner från en "Holografisk Matris". Scanningen analyserar klientens disharmonin & rekommenderar klienten med uppföljande 2: Terapi &  3-5: Destruktion av patogener, Kraft & Energiprogram etc.

Analysen rekommenderar även vilka naturliga preparat & chakra-baserade informationsdroppar klienten ska använda under terapin. Dessa informationsdroppar är verksamma i ett annat fält & på en annan plan än tidigare kända homeopatiska eller datavetenskapliga medium. QM Scan analyserar vilka naturliga preparat så som Pentagram örtkoncentrat, växtbaserade mineraler & eteriska oljor som ska användas för att klienten ska uppnå bästa resultat.  

Välkommen till en stund av ”MATRIX”

 

QUANTUM PROTECTION

Är representant för Quantum Matrix Terapimetoden och återförsäljare för Skandinavien av frekvensgeneratorer med Telemetrisk / kontaktlös teknologi för alternativ Frekvens & Bioresonans-terapi. Anders Wibron har mer än 20 års praktisk erfarenhet av ”Tesla” och Dr. Rife ljusfält & plasma -teknologi.