Utställarförteckning

 

 

OBS! Några av utställarna presenteras även under fliken "Aktuell mässa" med länkar till tidningsartiklar, TV program mm.

 

A

Ahlströms Bigård

Sebastian säljer produkter gjorda av renhorn (smycken mm) från norra Finland. Honungen är tyvärr slut. 

Andersson Agne www.noni-kontakten.se

Nu har du möjlighet att få veta din biologiska ålder genom att skanna av huden på underarmen och få kännedom om ditt AGE värde. Din Tru Age visar ditt AGE värde i kroppen. Det värdet är en viktig hälsomarkör att känna till eftersom den kan bidra till en bättre och sundare livsstil. Vi kan inte stoppa åldrande processen, men vi kan förhindra för snabbt åldrande genom att ha kontroll på vårt AGE värde. Morindas Noni Juice och Thrive Max hjälper till att LEVA YNGRE LÄNGRE!  

Jag som erbjuder dig möjligheten att skanna din Tru Age heter Agne Andersson och är certifierad på Tru Age Skannern. 
 
 

Asian Arts www.asianarts.se 

Försäljning av vacker asiatisk konst och hantverk 

 
 
 

Atma Nambi erhöll upplysning för 22 år sedan i sitt hem land Tamil Nadu, Indien. Sedan dess har han arbetat för globalt mass-uppvaknande av mänskligheten, med målet att var och en blir sin egen mästare av sinnet. Ett uppvaknat tillstånd är ett naturligt tillstånd av inre lugn som i sin tur skapar fred i världen. På ett dynamiskt och lättsamt sätt vägleder Atma Nambi människor i alla åldrar och alla delar av samhället, i förhållningssätt som leder till en hälsosam och välmående livsstil i linje med var och ens personliga potential. Bara att vara i närvaro av Atma Nambi´s inre tystnad, ger healing och tar dig till din sanna natur.

Atma Nambi delar med sig av vad han lever; total närvaro 24 timmar om dygnet. Han vägleder i livets frågor och delar enkla, praktiska och kraftfulla tekniker för personer i alla åldrar och familjer, skolor, industrier, institutioner, organisationer, med ett brett spektrum av behov. De senaste 4 åren har tusentals människor världen över blivit hjälpta av Atma Nambi’s livsvisdom, tekniker och helande upplysnings energi.

Atma Nambi driver en non-profit organisation och center Upanisha Ananda Mandir, i Tamil Nadu Indien. I Europa håller han satsang, retreater och workshops samt vägleder ledare i samhället och industrin. I Västerås har Atma Nambi varit flera gånger, senast i september 2016.

Du hittar mer information om Atma Nambi i vår monter.
 
Atma Nambi planerar att besöka oss i Sverige/Västerås under våren 2018!
 
  
 
B
 
Barbrosdotter Buhe-Stam Tove www.gudinnansdottrar.dinstudio.se
 

Jag är född in i att gå den andliga, mediala och fantastiska vägen genom både min mammas och pappas sida.

Alla kvinnor på mammas sida kan se, känna, tala med de andra dimensionernas själar och se vad som kommer att hända. På min pappas sida har jag kraften att möta naturens själar, kulningen, jojken och mycket från det samiska. Jag är en av de fem Högprästinnorna av Lemurien och Atlantis här på Gaia. Men är även Protector of Dogs and Dragons, Deephealer, Bandruid bl.a. Min lärdom har jag fått i Tibet, Kina, Indien, Britannien och av Mentorer från all Världens hörn förutom från min släkt, min klan.

Så vad gör jag? Jag håller kurser i Årshjulet, Djuphealing, Prästinneutbildningar. 2012 gick min stora livsdröm i uppfyllelse då jag tillsammans med ett par vänner fick Gudinnereligionen Temple of the Eternal Goddess / Den Oändliga Gudinnans Tempel inregistrerat som en riktig religion. Idag finns vi i flera länder.

På mässor håller jag inga behandlingar, föredrag, läkningar utan säljer handgjorda fantastiska varor…och så finns jag där för att mötas, prata med…. Kom gärna förbi och möts!!

 
 
Bergström Katarina www.lillasjalen.se
 

Katarina har försäljning av stenar, kristaller, smycken, pendlar och lite div. Hon gör även healing.

Katarina bildar tillsammans med Eva duon Eeok.

Katarina trummar på naturtrumman och sjunger övertoner. Eva Kular (om lokalen tillåter det), mycket starka och höga toner. De som har hörapparat måste slå av den. Men vi informerar.

Jojkar och sjunger indiansång utan ord. Vi vill även att publiken ska vara med. Att hitta sin inre ton. Som avslutning sjunger vi tillsammans en moder jord sång.

 

Triangelhealing med sång och trumma!

Triangeln är en av grundformerna som vårt universum är uppbyggt av. Den hjälper oss att höja våra frekvenser, hela och balanserar de maskulina och feminina sidorna i oss och är ett kraftfullt instrument för att förflytta oss mellan de olika dimensionerna.

Känn dig varmt välkommen till en spännande, härlig och starkt transformerande healingsession med sång och trumma, skapad av

3 starka kvinnor och deras team från andra dimensioner.

Kostnad: 100 kr

Medverkande:                               

Eva Kock

Katarina Bergström

Ann-Marie Alvarsdotter                 

 

Berndtson Ingrid www.kunskapsnyckeln.com

Ingrid ger numerologi tolkningar samt Taror läsningar

 

Blomqvist Theresa www.colourscope.com

Grundaren av Colourscope, Theresa Blomqvist har i mer än 30 år haft viljan att utforska de mysterier som präglat hennes liv.

Redan på 80-talet upptäckte hon sambandet mellan färg och personlighet. Flera års vision och arbete resulterade i en metod att tolka koder i personliga färgkombinationer.

 

C

Carlgren Natalie

Natalie arbetar som djurkommunikatör. Hon tar emot för djurkommunikation med hjälp av bilder på kundens djur eller bokar in träff på plats (utanför mässlokalen) eller annan dag, tid och plats. Kunden får en utförlig beskrivning med sig.

 

E

Enbarr Kia http://www.silvermane.se/ www.facebook.com/kiasilvermoon

Kia Enbarr arbetar i företaget Silvermåne med vägledning via tarot och har under många år utbildat människor i Intuitiv Tarot, djurkommunikation, intuition och personlig utveckling. Hon baserar sina utbildningar på lekfullhet, intuition och medkänsla. Hon är Sverigeansvarig och certifierad handledare för coachingverktyget Transformation Game där hon håller uppskattade sessioner inom personlig utveckling för mindre grupper.

Transformation Game - spelet som kan förändra ditt liv, spelar du med goda vänner, kollegor eller din levnadspartner. Vill du ha ytterligare guidning i de fördjupade reglerna anlitar du en certifierad spelledare. Kia Enbarr är certifierad spelledare och samordnare för de svenska spelledarna. www.transformationgame.se, www.facebook.com/TransformationGameSweden

Under söndagen är du inbjuden till Storytelling & Meditation med trumma. Berättandet, elden och trumman är några av människans äldsta följeslagare. Följ med på en magisk resa där du bjuds på sagor och sägner med budskap som berör ditt innersta. Till ljudet och rytmen från ramtrumman får du sedan resa djupt in i dig själv. Den här sortens trumning som används som healingteknik av schamaner världen över har sina rötter i förhistorisk tid. De suggestiva och upprepande trumslagen och resonansen de skapar, får hjärnan att slappna av och öppnar upp för möjligheten att komma in i djup avslappning och meditation. Storyteller är Magnus Pamp och trummar gör Kia Enbarr.

 

Engvall Stina www.facebook.com/healingmasterljus

Stina Engvall arbetar som healer och erbjuder Reiki healing, Kundalini Reiki samt Universums heliga guds stråle med kristaller.

Tar även emot bokningar under mässan.

Försäljning av egentillverkade drömfångare och tavlor erbjuds också. 

 

F
 
Ferm Robert (finns på Facebook) www.robferm.com

Just nu visar Robert Ferm sin egen fotokonst och sina egna skulpturer från utställningen ”Dancing Spirits” som pågick fram till mitten av augusti i år i ett nytt galleri i Gallerian i Västerås. Robert Ferm har följt och fotat dansarna i Västerås Kulturskola under olika föreställningar.

 

G

Gehrke Marie www.marieg.se 

Jag säljer naturliga hudvårdsprodukter med rena vegetabiliska oljor och örter från Island.

Detta är produkterna för dig som vill ha naturlig hudvård, som är fri från kemiska tillsatser.

 

Glimmerud Marianne  www.medialamoten.weebly.com

Marianne är ett andligt medium som ser, hör och känner ifrån andevärlden.

Hon beskriver vem eller vilka som kommer och lyssnar in vad dom vill förmedla.

Djur som vi hållit kära finns också med oss.

Djuren som vi hållit kär finns också med oss. Ser dom ofta komma igenom.

Tidigare liv kan visas upp för mig så jag kan förmedla det för dig. Det är oftast när det är till nytta för dig i ditt liv.

Änglarna spelar en viktig roll i våra liv. Jag ser dom när dom öppnar upp sitt ljus för mig.

Ser änglar när de vill öppna upp sitt ljus så  möjlighet finns att se dom. Änglar har vi alltid runt omkring oss. Även om vi inte alltid kan se dom.

Marianne bor och arbetar i Sala. Men åker även runt i Sverige och håller storseanser, privatseanser, gruppseanser, husreningar och håller kurser i Psykometri och Mediumskap.

Hon håller även seanser på ön Kreta.

Marianne har jobbat medialt i ca. 20 år och erhållit sitt internationella certifikat av engelska mediet Iris Hall. Hon är diplomerad av Terry Evans för husrening och som avancerat medium.

Att jobba som medium är glädjefyllt . Det kan innebära att kunna hjälpa en medmänniska i sorg. Vägledning när livet känns lite upp och ner. Att få förmånen att förmedla från nära och kära i andevälden.

Tystnadsplikten är väldigt viktig.

Privatseanser. Lördag och söndag. Boka på plats. Välkommen !

Storseanser Lördag och söndag i stora salen 1tr. upp. Ingen föranmälan. Välkommen !

 

H

Hedvall Johan

Medium

 

Helmersson Karl, Heilpraktiker

Iridologi - vad ditt öga kan berätta om dig.

 

Högberg Magnus www.lifecenter.se 

Välkommen till Lifecenter Church.

Kyrkan är ditt andliga hem, en plats där du får hjälp att hitta mening, hopp och en tro på Gud. Lifecenter är en kyrka i Västerås, Eskilstuna, Linköping och Ludvika som är full av liv, där du hittar vänner och kan göra något viktigt för andra. Välkommen att besöka någon av våra gudstjänster.

 

IOGT-NTO Västmanland www.iogt.se

Varmt välkommen till vår monter! Vi erbjuder provsmak på bl a vår alkoholfria fläderdryck.

 

J

Janneby Helena www.automatskrift.se

Helena arbetar med automatisk skrift och är mycket uppskattad för sin gåva!

När jag får ”kontakt” så börjar min hand och arm röra sig av sig själv och jag har inte kontroll över vad som skrivs. Jag skriver, utan att i skrivögonblicket vara medveten om vad jag skriver.

Jag är medial kanal för automatskrift sedan år 2007. Har bl.a varit i Målilla, Linköping och Stavanger och gjort gruppkanaliseringar. 

Ställ frågor gällande dig själv, eller be om "råd och stöd" till någon du bryr dig om, och få ett kärleksfullt svar tillbaka. 

Jag erbjuder även kanalisering och healingbehandlingar i min lokal på Hammarby, Västerås. Du hittar mig även på Facebook. 

Välkommen!

Automatisk skrift eller automatskrift (kanalisering) är en litterär metod som innebär att man skriver ner vad som kommer fram ur det omedvetna eller från andeväsen. Tanken är att "skapa" utan kontrollerande förnuft och utan estetiska och moraliska överväganden.

Tekniken började användas inom spiritismen men har sedan använts både som skapande och terapeutisk verktyg. Motsvarande idéer tillämpas även inom konsten, fast då kallas det automatism.

Neale Donald Walsch - författare till "Samtal med Gud"-böckerna är ett av många exempel på personer som har förmågan att kanalisera skrift.

 

Koleff Inger  (finns på Facebook)

Inger säljer barnböcker under mässdagarna.

Inger Koleff har tidigare illustrerat flera barnböcker och nu debuterar hon som författare med två barnböcker på en gång, som hon förstås själv illustrerat. ”Hjärtat” och ”Misse” hoppas vi är inledningen av en serie barnböcker av Inger Koleff på Faun Förlag.

”Jag har målat ända sedan jag var barn men inför skrivandet har jag inte haft samma självförtroende. Och absolut inte när det gäller att skriva rimmade sagor… Jag har kämpat med det och har inte gett upp för någonstans inom mig finns en orubblig tro på att det ska lyckas. Och dessutom har jag så roligt när jag skriver!”

 

Kock Eva www.lillasjalen.se

Eva arbetar med Aurarensning, chakrabalansering och healing från moder jord och fader himmel. Renar med moder jord och fyller på energi från fader himmel.

Hon har även uthyrning av energismycken i 925 sterling silver. De är symboler hon fått till sig.

I din aura ser hon vilka som finns med dig. De som är bra för dig och de vars energi som är mindre bra. De skadliga energierna tar hon bort.

Eva bildar tillsammans med Katarina duon Eeok.

Katarina trummar på naturtrumman och sjunger övertoner. Eva Kular (om lokalen tillåter det), mycket starka och höga toner. De som har hörapparat måste slå av den. Men vi informerar.

Jojkar och sjunger indiansång utan ord. Vi vill även att publiken ska vara med. Att hitta sin inre ton. Som avslutning sjunger vi tillsammans en moder jord sång.

 

Triangelhealing med sång och trumma!

Triangeln är en av grundformerna som vårt universum är uppbyggt av. Den hjälper oss att höja våra frekvenser, hela och balanserar de maskulina och feminina sidorna i oss och är ett kraftfullt instrument för att förflytta oss mellan de olika dimensionerna.

Känn dig varmt välkommen till en spännande, härlig och starkt transformerande healingsession med sång och trumma, skapad av

3 starka kvinnor och deras team från andra dimensioner.

Kostnad: 100 kr

Medverkande:                               

Eva Kock

Katarina Bergström

Ann-Marie Älvarsdotter                 

 

L

Lindbergs Healinglife www.healinglife.se

Välkända Alice Lindberg deltar med sina poppulära blomsterterapidroppar - personligt utvalda.

Alice Blomsterterapidroppar är gjorda på liknande sätt som Bachdroppar men med svenska energier. Hon har bland annat blomsterterapidroppar mot pollen och kattallergi, ryggvärk och droppen "Mellan himmel och jord" för att rena och vidga auran och ta bort blockeringar. Man kan också få personliga droppar, som hon pendlar ut. "Kom och pröva min senaste fantastiska blomsterterapidroppe "Universums droppar” Frekvensen ökar avsevärt med denna droppe säger hon själv". Hon har även med sig nya salva från Vallörtsrot  mot eksem och psoriasis.

- Sancho - Hälsoprodukt från Nepal; Stoppa förkylningen innan den stoppar dig!

- Akupressurringar mot ledbesvär och kalla händer

- Olika salvor för allehanda problem som hudproblem, infektioner smärtlindring

- Öronljus för att ta bort vax i örat.

- Örtteér, Ja, hon tillhandahåller det mesta.

 

Ljusportalen www.ljusportalen.nu

Försäljning av Orakelkort, rökelser mm.

Energibalansering

 

M

Mähler Lena www.morinda.com/noniconsulting

Lena arbetar med TruAgeskanner som mäter ditt AGE-värde

 

N

Norin Christina

Christina arbetar med healing "Hjärtats Vita Eld" som öppnar upp hjärtchakrat med hjälp av Kristusenergin.

Hos Christina kan du också köpa hennes energiladdade armband.

 

P

Palosaari Sari Junebo 

Sari erbjuder zonterapibehandlingar, 20 minuter för 175 kr.

 

Pamp Magnus www.silvermane.se www.facebook.com/kiasilvermoon

Magnus Pamp är vägledare och inspiratör. Till vardags arbetar han som skribent, drömtolkare och storyteller. Han vill förmedla tankens och känslornas skaparkraft. Tarot har fascinerat honom länge eftersom det ligger nära drömtolkningens och sagornas helande krafter. Han håller kurser i Intuitiv Tarot, dröm- och livskunskap, helande skrivande och tankens & känslans kraft. I det nystartade förlaget Heart Dreaming Publishing ger han ut böcker som ger näring till själen och bidrar till personlig utveckling.

Heart Dreaming - att drömma från hjärtat. Många ursprungsbefolkningar världen över har i sin livsåskådning den tron att vi väver, eller formar som vi kanske skulle säga, våra liv utifrån de tankar och känslor vi har. Många kallar också livet den stora drömmen, det vill säga att dagens händelser är en dröm som vi påverkar genom det vi väljer att bära inombords. Genom drömma våra liv från hjärtat formar vi den bästa av världar. http://www.heartdreaming.se/ http://www.facebook.com/heartdream

Under lördagen kan du lyssna till Magnus Pamp som föreläser om drömtolkning. Låt nattens drömmar vägleda dig. Har du drömt att du är jagad, att tänderna lossnar eller att det är stopp i toaletten? Du kanske har en dröm som återkommer då och då? Under denna föreläsning kikar vi närmare på symboliken i våra drömmar och vad de egentligen vill säga oss. Drömmarna vill ofta ge oss vägledning, inspiration eller insikter. Du får också veta hur man kan komma ihåg sina drömmar bättre. Magnus Pamp föreläser och utbildar i dröm- och livskunskap. Återkommande drömmar om bland annat vampyrer väckte hans nyfikenhet som ledde till studier och praktiserande av drömkunskap.

 

Parkins Bill https://billparkins.weebly.com/

Bill har varit spiritualist sedan 21 års ålder. Han bor med sin fru Mary i Hertfordshire.

Han utvecklade sin gåva i mediumskap och healing på den lokala kyrkan i Hitchin. Där började han sin karriär som arbetande medium i slutet av 1970.

Arbetet som medium har tagit honom till många platser runt om i världen inklusive USA, Sverige, Finland, Österrike, Kanada och Filippinerna för att nämna några.

 

Persson Lisa

Handtydning, mediala konsultationer.

 

R

Regndroppen www.livinginlove.nu

Eeva-Kaarina är ett klärvoajant spiritualistiskt medium som förmedlar budskap av olika slag från personer som är "döda" och som av en eller annan anledning vill kommunicera med dig.

När hon arbetar som andlig vägledare/medium så bestämmer inte hon vem som kommer från andevärlden. Eeva-Kaarina fungerar istället som en neutral länk mellan ”de döda” och levande och förmedlar det som kommer igenom både i klartext och i symbolform.

Att hon är klärvoajant betyder att hon är klarseende. Eeva-Kaarina får information via bilder, känslor och stark intuition. Ofta visar ”den döde” hur han eller hon såg ut när de levde, av vilken sjukdom de dog av samt hur och var de levde. Därefter ger de budskap och råd till efterlevande.

Drömmar

Eeva-Kaarina tyder också drömmar. Hon säger att drömmar kan vara en kreativ källa till insikter och information. "Drömmarna har tillgång till våra minnen, våra erfarenheter och vår förmåga att snabbt gå igenom information och skapa nya idéer och mycket mycket mera".

Regression och tidigare liv

Eeva-Kaarina är även diplomerad Regressionsterapeut med mångårig erfarenhet.

Hon använder djupavslappning som teknik för att hjälpa klienten att minnas. Det som människor upplever under hypnos/djupavslappning är varken drömmar eller hallucinationer. När en person försätts i djupavslappning övergår hjärnans aktivitet från det vakna så kallade betastadiet till en allt lugnare rytm, förbi det meditativa alfastadiet till thetastadiet. I thetastadiet är personen fortfarande i medvetandet men i trans. Först på deltastadiet infinner sig sömnen.

Regression erbjuds inte under mässan utan bokas separat.

Eeva-Kaarinas erfarenheter sedan barndomen och kunskaper om den andliga sidan av oss har lett henne till att bli medium, kurshållare, föreläsare samt inspirationskälla för andra.

Hon är vidareutbildad inom medialitet vid The Arthur Findlay College vid Stansted Hall, Essex, England.

 

S

Silvermåne www.silvermane.se, http://www.facebook.com/kiasilvermoon

SILVERMÅNE - en väg till insikt och transformation

Silvermåne erbjuder konsultationer och utbildningar för att fylla ditt behov av självinsikt, transformation och själslig kontakt. I utbudet finner du tarotläsning, djurkommunikation och drömtolkning där vi både ger privata konsultationer och håller utbildningar. Vi leder även grupper i meditation, utveckla din intuition, Transformation Game, personlig utveckling och Storytelling & meditation med trumma. Silvermånes verksamhet är baserad på intuition, lekfullhet och medkänsla.

I Silvermånes monter hittar du försäljning av tarotkort, änglakort, böcker, klangspel, trumpinnar och Transformation Game. Silvermåne har sitt säte i Storvik/Gästrikland och drivs av Kia Enbarr och Magnus Pamp.

Under lördagen kan du lyssna till Magnus Pamp som föreläser om drömtolkning. Låt nattens drömmar vägleda dig. Har du drömt att du är jagad, att tänderna lossnar eller att det är stopp i toaletten? Du kanske har en dröm som återkommer då och då? Under denna föreläsning kikar vi närmare på symboliken i våra drömmar och vad de egentligen vill säga oss. Drömmarna vill ofta ge oss vägledning, inspiration eller insikter. Du får också veta hur man kan komma ihåg sina drömmar bättre.

Kia Enbarr föreläser om Djurkommunikation och Intuitiv Tarot.

 

Stomsi Anna www.annastomsi.se

Samtalscoash och Certifierat medium

 

Storgaard Eva www.vagaleva.se

Eva Storgaard är diplomerat medium och healer, utbildad och godkänd av Terry Evans, Creative Experiences Terry Evans AB  (2014-2016).

Eva har gått en fördjupningskurs i andlig healing med Ingela Collin (2017).

Eva är även utbildad gruppledare för Barnens Röst.

Eva är även diplomerad tidigare-liv-terapeut/regressionsterapeut och suggestionsterapeut, utbildad och godkänd av Jörgen Sundvall, Svenska Hypnosskolan, SSEAH (2009).

Våga Leva har funnits i Västerås sedan 2009.

 

Storgaard Anny

Ger privatsittningar och andlig healing tillsammans med Eva Storgaard

 

Sundberg Bo www.mymatcha.se 

Matcha The - Det Gröna Guldet

Intresset för Matcha har ökat enormt utanför Japan de senaste åren, allt fler upptäcker det gröna guldet!

 

U

Urantiaboken www.bokus.com

Studiecirkeln om Urantiaboken 

Vi vill bjuda alla som är intresserade på kostnadsfria studiecirklar om Urantiaboken.

Urantia-boken, som första gången utkom år 1955, uppges ha presenterats av himmelska varelser som en uppenbarelse till vår planet Urantia.

Texterna i Urantia-boken instruerar oss om mänsklighetens begynnelse, historia och bestämmelse samt om vår relation till det andliga. Texterna presenterar en enastående och övertygande porträttering av Jesu liv och förkunnelse. De öppnar nya vyer om tid och evighet för den mänskliga själen och erbjuder nya detaljer om vårt uppåtgående äventyr i ett vänligt och med omssorg administrerat universum.

Urantia-boken erbjuder en klar och koncis sammanfattning av vetenskap, filosofi och religion. Urantia-boken är inte en ”religion” som sådan. Den bygger på det religiösa arvet från forna och nyare tider och sporrar läsaren till en personlig, levande andlighet.

 

V

Vestly Therkelsen Monica 

Monica säljer Godfot ergonomiska Skosulor (Godfot Scandinavia AS). Dessa sulor innehåller flytande glyserin. Godfot skosulor hjälper till vid artroser, dålig blodcirkulation, diabetes och kramper i fötterna. Smärtor och problem med hälsenor och kalla fötter minskar. 

 

Våga Leva www.vagaleva.se

Våga Leva har funnits i Västerås sedan 2009.

Eva Storgaard är diplomerat medium och healer, utbildad och godkänd av Terry Evans, Creative Experiences Terry Evans AB  (2014-2016).

Eva har gått en fördjupningskurs i andlig healing med Ingela Collin (2017).

Eva är även utbildad gruppledare för Barnens Röst.

Eva är även diplomerad tidigare-liv-terapeut/regressionsterapeut och suggestionsterapeut, utbildad och godkänd av Jörgen Sundvall, Svenska Hypnosskolan, SSEAH (2009).

 

W 

Westin Anette 

Mitt namn är Anette Karolina Westin.  Född och uppvuxen i Luleå. Efter studentexamen begav jag mig ut i världen, först till Toronto i Kanada för att arbeta på en svensk kanadensisk tidskrift. Sedan turnerade jag med den internationella organisationen Up With People och tillbringade en tid i Afrika.  Jag har levt ett händelserikt liv både yrkesmässigt och privat vilket jag nu använder mig av i mitt skrivande. Min skrivarstuga ligger numera vid kanten av sjön Lillkorsträsk utanför Älvsbyn i Norrbotten. 

Att skriva denna roman har varit ett lagarbete där jag ägnat flera år till forskning och granskning av källmaterial för att komma så nära jag bara kunde till vad som verkligen hände mina huvudpersoner Charlotta och Pehr. 

Du får inte älska mig som boken heter är min första egna roman, men jag har publicerat både kortare och längre texter på uppdragsbasis. 

Fokus i mitt skrivande är verkliga människors öden och att hjälpa avlidna personer få upprättelse i historiebeskrivningen. 

När jag under en guidad tur på Julita gård i Södermanland mötte adelsfröken Charlotta Palbitzki, mer känd som "Spöket på Julita", kände jag att det fanns något mer än vad som sades om henne. Vem var denne man, Pehr Hofverberg, som hon ropar efter allt sedan sin död? Vad var det egentligen som hände mellan dem och varför vill Charlotta ha min hjälp? Vem var Charlotta och vem var Pehr, och varför gick det som det gick?

- Jag lovar att försöka hjälpa dig, sa jag till Charlotta, och det blev början på en fantastisk resa. Flera år av researcharbete och spaning efter Pehr formades till slut till denna roman, DU FÅR INTE ÄLSKA MIG. 

 

Z

Zolkråka Maria www.mariaost.com 

Maria ger mediala Tarot vägledningar samt säljer vackra kristaller och kristallgråttor.

Marias Kristallkammare

Marias Kristallkammare i Ljungbyhed 

Besök oss gärna och gilla oss  på facebook

https://www.facebook.com/zolkraka/ 

Öppettider:

Vi har öppet alla dagar men slå en signal före så att vi är på plats 0730 803 99.

Jag skickar även varor så tveka inte att ringa och kolla vad jag har

Jag har en av Sveriges mest välsorterade butiker vad gäller småsten och mindre samlarobjekt. Jag har även ett  mycket stort urval, såsom ametist och bergkristallgrottor, ametist - bergkristallkluster med betydligt lägre pris än de flesta andra butiker.  På mitt övriga sortiment håller jag naturligtvis också låga priser.

Här kan du också köpa smycken, rökelser, tarotkort,  orakelkort, samt diverse varor

 

Ä

 
Älvarsdotter Ann-Marié www.alvarsdotter.se
 
Jag ger healing direkt från andevärlden till ditt energisystem. Denna healing går oftast direkt dit där orsaken till problemen finns och inte bara till symtomen. Det kan vara på fysisk, mental, känslomässig eller andlig nivå. Den upplevs oftast som mycket skön och avslappnande men du kan känna dig omtumlad och lite annorlunda efteråt då det kan ske förändringar ända ner på cellnivå vid en behandling. Ofta går vi människor med obalanser under en längre tid, därför kan det behövas flera behandlingar för att komma till rätta med de obalanser du vill ha hjälp med.
 
Jag har även med mig egen konst samt cd skivor och trummor för att öka ditt välmående.
 

Triangelhealing med sång och trumma!

Triangeln är en av grundformerna som vårt universum är uppbyggt av. Den hjälper oss att höja våra frekvenser, hela och balanserar de maskulina och feminina sidorna i oss och är ett kraftfullt instrument för att förflytta oss mellan de olika dimensionerna.

Känn dig varmt välkommen till en spännande, härlig och starkt transformerande healingsession med sång och trumma, skapad av

3 starka kvinnor och deras team från andra dimensioner.

Kostnad: 100 kr

Medverkande:                               

Eva Kock

Katarina Bergström

Ann-Marie Alvarsdotter                 

 

Ö

Ødeverp Øystein,  Healer, Healingdemonstration www.healerroute.no

Den nye Snåsamannen från Norge som helar människor med olika åkommor. ØYSTEIN är född och uppvuxen i Norge. Sin healinggåva fick han av Gud; en natt fick han uppleva Guds närvaro i form av ett starkt ljus och samtidigt fick han ett budskap om hur han ska hjälpa andra. Sedan dess har han vigt sitt liv för att hela männinskor. ØYSTEIN är mycket välkänd i Norge och har nu kommit till oss för att även ge svenskar möjlighet att få healing.

Erfarenhetsmässigt har han uppnått mycket goda resultat med diskbråck, stark mensverk, rygg och nackproblem, korrigering av skeva höfter, svanskota, avlägsnande av muskel knutar och blockeringar, kristallsjuka (yrsel) samt frigörandet av smärtsamma minnen/känslor.

Han tror att kroppen har förmågan att läka alla sår, men att den ibland är blockerad från att göra detta. Genom att han med sin healingförmåga öppnar blockeringar och energibanor, kommer kroppen själv att starta läkningsprocessen.

Läs mer om Øystein under fliken Aktuell mässa.