Utställarförteckning

 

 

OBS! Några av utställarna presenteras även under fliken "Aktuell mässa" med länkar till tidningsartiklar, TV program mm.

 

A

Ahlströms Bigård

Sebastian säljer produkter gjorda av renhorn (smycken mm) från norra Finland. Honungen är tyvärr slut. 

Andersson Agne www.noni-kontakten.se

Nu har du möjlighet att få veta din biologiska ålder genom att skanna av huden på underarmen och få kännedom om ditt AGE värde. Din Tru Age visar ditt AGE värde i kroppen. Det värdet är en viktig hälsomarkör att känna till eftersom den kan bidra till en bättre och sundare livsstil. Vi kan inte stoppa åldrande processen, men vi kan förhindra för snabbt åldrande genom att ha kontroll på vårt AGE värde. Morindas Noni Juice och Thrive Max hjälper till att LEVA YNGRE LÄNGRE!  

Jag som erbjuder dig möjligheten att skanna din Tru Age heter Agne Andersson och är certifierad på Tru Age Skannern. 
 
Anette Wickander
 
Anette erbjuder medial vägledning samt Naturfoto och andlig utveckling
 

Asian Arts www.asianarts.se 

Försäljning av vacker asiatisk konst och hantverk 

 
 
 

Atma Nambi erhöll upplysning för 22 år sedan i sitt hem land Tamil Nadu, Indien. Sedan dess har han arbetat för globalt mass-uppvaknande av mänskligheten, med målet att var och en blir sin egen mästare av sinnet. Ett uppvaknat tillstånd är ett naturligt tillstånd av inre lugn som i sin tur skapar fred i världen. På ett dynamiskt och lättsamt sätt vägleder Atma Nambi människor i alla åldrar och alla delar av samhället, i förhållningssätt som leder till en hälsosam och välmående livsstil i linje med var och ens personliga potential. Bara att vara i närvaro av Atma Nambi´s inre tystnad, ger healing och tar dig till din sanna natur.

Atma Nambi delar med sig av vad han lever; total närvaro 24 timmar om dygnet. Han vägleder i livets frågor och delar enkla, praktiska och kraftfulla tekniker för personer i alla åldrar och familjer, skolor, industrier, institutioner, organisationer, med ett brett spektrum av behov. De senaste 4 åren har tusentals människor världen över blivit hjälpta av Atma Nambi’s livsvisdom, tekniker och helande upplysnings energi.

Atma Nambi driver en non-profit organisation och center Upanisha Ananda Mandir, i Tamil Nadu Indien. I Europa håller han satsang, retreater och workshops samt vägleder ledare i samhället och industrin. I Västerås har Atma Nambi varit flera gånger, senast i september 2016.

Du hittar mer information om Atma Nambi i vår monter.
 
Atma Nambi planerar att besöka oss i Sverige/Västerås under våren 2018!
 
 
Augustsson Paula 
 
Paula erbjuder Irisdiagnostik, chakrabalansering samt vitamin- och mineralkontroll under mässan. Varmt välkommen!
 
 
 
B
 
 
Blomqvist Theresa www.colourscope.com

 

Alla känner vi oss själva, mer eller mindre på ett eller annat sätt. Men det är inte alltid som vi vet varför vi gör, varför vi känner, reagerar eller väljer som vi gör.

Att det finns en mängd olika faktorer som påverkar oss vet vi, men det är inte alltid vi är fullt medvetna om vilka.

Din Personliga Inre Färg är just en sådan faktor som du kanske inte har tänkt på tidigare. Faktum är att alla färger påverkar dig.

Denna bok ”Din Personliga Inre Färg” kan ge dig en bättre bild av dig själv och de runt omkring dig, en liten vägledning om hur du själv kan påverka ditt liv och din situation.

I boken Din Personliga Inre Färg finns beräkningar hur dina färger tolkas.

Första delen innehåller information om din födelsefärg och mängden av regnbågens färger som finns i 9 olika nivåer i din kropp och vad dem olika färgerna står för. Hur du kan förtydliga din personlighet och komplettera färger som saknas.

Andra delen av boken (från sida 141) handlar om hur du förflyttar dig år efter år i olika färgnyanser, vad det betyder och vad du befinner dig just nu. Meditationer, m.m.   Medvetna val av färgerna i din omgivning öppnar dörrar till nya möjligheter och förändringar till välmående, hälsa, ekonomi med mera.

Ta reda på var du befinner dig på ditt livs färg- resa och vika färger som är starkast just nu!

Välkommen att boka din egen Colourscope tolkning!

 

Brindstedt Susanne www.4vision.se

Susanne lägger Ängla-tarot och vägleder

 

E

Eggers Bitte https://m.facebook.com/BittesKonst

Jag är en 54-årig kvinna från Västerås. Jag har varit förtjust i tavlor och dess färger/former hela livet. År 2014 tog jag steget ut i konstnärslivet och började själv att måla.

Jag målar med akrylfärger och också med encaustic art  (vaxmålning med strykjärn).

Jag har varit med på hälsomässan i Växhuset i Västerås våren 2016. Hantverksmässa och luciamarknad i Västerås december 2017. Hälsomässan i Smedjebacken maj 2018. 

I november 2018 kommer min konst att visas på Huvudbibliotekets café "Bullar och böcker".

 

Engvall Stina www.facebook.com/healingmasterljus

Stina Engvall arbetar som healer och erbjuder Reiki healing, Kundalini Reiki samt Universums heliga guds stråle med kristaller.

Tar även emot bokningar under mässan.

Försäljning av egentillverkade drömfångare och tavlor erbjuds också. 

 

F
 
Ferm Robert (finns på Facebook) www.robferm.com

 

Just nu visar Robert Ferm sin egen fotokonst och sina egna skulpturer från utställningen ”Dancing Spirits” som pågick fram till mitten av augusti i år i ett nytt galleri i Gallerian i Västerås. Robert Ferm har följt och fotat dansarna i Västerås Kulturskola under olika föreställningar.

 

Franzén Jan www.mediallivscoach.n.nu

Jan L. Franzén föddes i Prag  med unika mediala gåvor. Han kan avläsa, mäta och  bedöma kroppens inre och yttre energier inklusive psyket. Som medium kan han även kontakta andevärlden. Han använder en pendel och sin mediala formåga för  att få fram vilka obalanser/brister som behöver åtgärdas. (En avläsning kan ta ca 10-100 minuter och då kollas först /repareras/skyddas alla chakror, sen kollas förbannelser, entiteter och karma, även 6-sinnet kollas och rättas till vid behov. Sen kollas hela kroppen och fysiska obalanser/skador/operationer mm. avläses, specifikt kan nervsystemet kollas separat(ca 40 min) och även andra specifika skador ex huvudet, rygg. ögon osv. kan kollas på begäran av klienten).

 

G

 

Glimmerud Marianne  www.medialamoten.weebly.com

Marianne är ett andligt medium som ser, hör och känner från andevärlden.

Hon beskriver vem eller vilka som kommer och lyssnar in vad dom vill förmedla.

Djuren som vi hållit kära finns också med oss. Hon ser dom ofta komma igenom.

Tidigare liv kan visas upp för henne så hon kan förmedla det för dig. Det är oftast när det är till nytta för dig i ditt liv.

Änglarna spelar en viktig roll i våra liv. Hon ser dom när dom öppnar upp sitt ljus. Änglar har vi alltid runt omkring oss. Även om vi inte alltid ser dom.

Marianne bor och arbetar i Sala. Hon åker även runt i Sverige och håller storseanser, privatseanser, gruppseanser, husreningar och håller föredrag om psykometri och mediumskap.

Hon håller även seanser på ön Kreta.

Marianne har jobbat medialt i ca 20 år och erhållit sitt internationella certifikat av det engelska mediet Iris Hall.

Hon är diplomerad av Terry Evans för husrening och som avanserat medium.

Att jobba som medium är glädjefyllt. Det kan innebära att kunna hjälpa en medmänniska i sorg. Vägledning när livet känns lite upp och ner. Att få förmånen att förmedla från nära och kära i andevärlden. Tystnadsplikten är väldigt viktig.

Privatseanser Lördag och söndag. Boka på plats. Välkommen!

Storseanser Lördag och söndag. I lilla salen 1 tr. upp. Båda dagarna kl. 14.00.

Ingen föranmälan. Välkommen!

 

H

Hasselrot Agneta www.blamane.se

Min resa i hälsans värld började som ett intresse och inte pga att jag själv var sjuk eller dålig och inte fått hjälp inom den mer traditionella vården. Jag har helt enkelt alltid varit intresserad av hälsa och när jag på 90-talet flyttade till
Australien och kom i kontakt med Alternativmedicin bestämde jag mig för att lära mig mer. 1994 flyttade jag tillbaka till England som jag tidigare bott i många år och började studera anatomi, fysiologi och massage.

Efter 11 år utomlands flyttade jag sedan tillbaka till Sverige och bor numera i Kungsör, en liten ort i vid Mälaren. Blå Måne öppnades år 1997 och hade endast massage och hudvård på listan av behandlingar. Sen dess har Blå Måne utvecklats en hel del. År 2002 bestämde jag mig för att börja studera igen och sen har det bara blivit mer och mer. 

Är utbildad och diplomerad Kinesiolog, Certifierad Näringsterapeut & Örtterapeut och har läst alla steg inom Basmedicin. Är även utbildad Massageterapeut. Jag har vidareutbildat mig inom Frekvensterapi, Läckande tarm, Lock Foot, Biomagnetism, Allergibehandling och Funktionsmedicinsk Näringsrådgivning samt ReikiHealing.

Blå Måne är nu en Hälsopraktik med ett brett utbud av olika behandlingsformer. Jag är försäkrad genom Adekvat och medlem samt sitter i styrelsen i NMTF - Näringsmedicinska terapeutförbundet.

 

J

Jaecshke Irene hjalpinuet.blogg.se

Irene tolkar Tarotkort och Drömkort samt ger samtalshealing

 

Janneby Helena www.automatskrift.se

Helena arbetar med automatisk skrift och är mycket uppskattad för sin gåva!

När jag får ”kontakt” så börjar min hand och arm röra sig av sig själv och jag har inte kontroll över vad som skrivs. Jag skriver, utan att i skrivögonblicket vara medveten om vad jag skriver.

Jag är medial kanal för automatskrift sedan år 2007. Har bl.a varit i Målilla, Linköping och Stavanger och gjort gruppkanaliseringar. 

Ställ frågor gällande dig själv, eller be om "råd och stöd" till någon du bryr dig om, och få ett kärleksfullt svar tillbaka. 

Jag erbjuder även kanalisering och healingbehandlingar i min lokal på Hammarby, Västerås. Du hittar mig även på Facebook. 

Välkommen!

Automatisk skrift eller automatskrift (kanalisering) är en litterär metod som innebär att man skriver ner vad som kommer fram ur det omedvetna eller från andeväsen. Tanken är att "skapa" utan kontrollerande förnuft och utan estetiska och moraliska överväganden.

Tekniken började användas inom spiritismen men har sedan använts både som skapande och terapeutisk verktyg. Motsvarande idéer tillämpas även inom konsten, fast då kallas det automatism.

Neale Donald Walsch - författare till "Samtal med Gud"-böckerna är ett av många exempel på personer som har förmågan att kanalisera skrift.

Helena säljer tillsammans med Robert Ferm deras gemensamma böcker "Visdomsord från Andevärlden" och "Kärlekens dans" på mässan. De kommer också att visa provex. på tre kommande böcker!

Varmt välkommen!

 

Stefan Kalsson www.beshaped.nu

Varmt välkommen till BeShaped.Nu och grattis till ett bra beslut om att göra en förändring i ditt liv. När du gör något på ett nytt sätt så får du också ett nytt resultat. Du kan ändra dig, du är inget träd.

Hej!

Vi heter Stefan och Lise-Lott.

Vi brinner för att hjälpa människor och vi vill nu hjälpa dig med din hälsa och din nya livsstil.

Stefan är 48 år och har jobbat med service i hela sitt liv genom mat, dryck och försäljning. 
Lise-Lott är 50 år och har jobbat med hälsa sedan 25 år tillbaka som helhetsterapeut .

Tveka inte att höra av dig med dina funderingar.

Må väl!

Om du vill se slimmad ut på stranden och gå ner 3-5 kilon, så ska du prova Proshape.

Det har aldrig varit enklare till en mer slimmad kropp utan träning.
Vill du verkligen göra något fantastiskt bra för din hälsa så är livsstilsprogrammet rätt väg för dig.

 

Sven Karlström www.magiskahander.se

Jag heter Sven Karlström och har tidigare arbetat som lantbrukare och skogshuggare. Jag fick mitt kall någon gång under åttiotalet och förstod att jag ska hjälpa människor med min gåva. Jag har blivit skolad av mina andliga vägledare att bli ett verktyg för at ge healing och vägledning.

Förr i världen pratades det om att vissa människor hade ”varma händer”. Det har jag.

Ursprungligen kommer jag från Västmanland och hade bondgård. Sedan några år bor jag nu i Mälarhöjden i Stockholm. Jag har valt att arbeta deltid som fastighetsskötare för att resten av tiden kunna hjälpa människor med healing och vägledning.

Du kan träffa mig genom att komma hem till mig eller att jag besöker dig. Jag brukar även vara med på olika mässor.

Du bokar din tid via telefon 070-461 73 39  eller mail: magiskahander2100@hotmail.com

  

L

Lindbergs Healinglife www.healinglife.se

Välkända Alice Lindberg deltar med sina populära blomsterterapidroppar - personligt utvalda.

Alice Blomsterterapidroppar är gjorda på liknande sätt som Bachdroppar men med svenska energier. Hon har bland annat blomsterterapidroppar mot pollen och kattallergi, ryggvärk och droppen "Mellan himmel och jord" för att rena och vidga auran och ta bort blockeringar. Man kan beställa personliga droppar, som hon pendlar ut på plats. "Kom och pröva min senaste fantastiska blomsterterapidroppe "Universums droppar” Frekvensen ökar avsevärt med denna droppe och auran blir större. 

 Sancho - Hälsoprodukt från Nepal genom att stoppa förkylningen innan den stoppar dig!

 Vitamin och mineraltabletter C24/7

 Öronljus för att minska vax i öronen.

 Ekologiska örtteer

 

Lindroth Magnus www.innerpower4u.com

Magnus Lindroth, är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör och handledare i stresshantering. Han arbetar med livsstil- och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Föreläsningen utformas efter gruppens önskemål

 

Lund Britt-Marie www.myaloevera.se/bittan

Hos Britt-Marie hittar du omtyckta Forever Living, aloe vera, produkter.

 

M

Martinsson Ellinor

Ellinor är ett erfaret medium som ger privatsittningar under mässdagarna.

 

Mähler Lena www.morinda.com/noniconsulting

Lena arbetar med TruAgeskanner som mäter ditt AGE-värde

 

O

Ohlsson Anita ANANB Trading www.stenkällaren.se 

Medial vägledning, Healing, Smycken, Drömfångare och Doftoljor mm. 

 

P

Pernehed Fredrik www.turmerix.se

Försäljning av gurkmeja eller Turmerix

 

Persson Lisa

Handtydning, mediala konsultationer.

 

R

Regndroppen www.livinginlove.nu

Eeva-Kaarina är ett klärvoajant spiritualistiskt medium som förmedlar budskap av olika slag från personer som är "döda" och som av en eller annan anledning vill kommunicera med dig.

När hon arbetar som andlig vägledare/medium så bestämmer inte hon vem som kommer från andevärlden. Eeva-Kaarina fungerar istället som en neutral länk mellan ”de döda” och levande och förmedlar det som kommer igenom både i klartext och i symbolform.

Att hon är klärvoajant betyder att hon är klarseende. Eeva-Kaarina får information via bilder, känslor och stark intuition. Ofta visar ”den döde” hur han eller hon såg ut när de levde, av vilken sjukdom de dog av samt hur och var de levde. Därefter ger de budskap och råd till efterlevande.

Drömmar

Eeva-Kaarina tyder också drömmar. Hon säger att drömmar kan vara en kreativ källa till insikter och information. "Drömmarna har tillgång till våra minnen, våra erfarenheter och vår förmåga att snabbt gå igenom information och skapa nya idéer och mycket mycket mera".

Regression och tidigare liv

Eeva-Kaarina är även diplomerad Regressionsterapeut med mångårig erfarenhet.

Hon använder djupavslappning som teknik för att hjälpa klienten att minnas. Det som människor upplever under hypnos/djupavslappning är varken drömmar eller hallucinationer. När en person försätts i djupavslappning övergår hjärnans aktivitet från det vakna så kallade betastadiet till en allt lugnare rytm, förbi det meditativa alfastadiet till thetastadiet. I thetastadiet är personen fortfarande i medvetandet men i trans. Först på deltastadiet infinner sig sömnen.

Regression erbjuds inte under mässan utan bokas separat.

Eeva-Kaarinas erfarenheter sedan barndomen och kunskaper om den andliga sidan av oss har lett henne till att bli medium, kurshållare, föreläsare samt inspirationskälla för andra.

Hon är vidareutbildad inom medialitet vid The Arthur Findlay College vid Stansted Hall, Essex, England.

 

Rose Tina www.mentalstyling.se 

Tina Rose är Mental stylist som arbetar med en mycket unik coachingmetod, författare och kursledare.

Du har säkert sett hennes populära livesändningar på FB Boosta dig med Tina.

Hon håller kurser om tankens kraft. Tina har under årens lopp fått hjälpa 1000 tals människor till att bli framgångsrika i sitt personliga växande. Hon blev nominerad till årets mentor vid Almi.

Vid bordet: Kom och testa Mental styling gratis 10 minuter.

Vilket problem står du inför idag.. Vi löser det!

Välkommen

Bokförsäljning. Lyckopåsen.

 

Rooth Magnus www.vitatranan.se

Jag heter Magnus Rooth och driver Vita Tranan, där jag arbetar som Reiki healer och Tai Chi-instruktör.

Alltför många människor mår idag sämre än nödvändigt helt i onödan. Jag vill hjälpa andra att skapa sin egen lycka och livsglädje – det är därför jag har startat Vita Tranan.

Tai Chi-instruktör

Jag började träna Tai Chi 1996 hos Tai Chi-instruktörerna Mira Villadsen och Jesper Sjølund i Köpenhamn. För mig är Tai Chi en källa till ny energi, inspiration och livsglädje, och det vill jag även förmedla i min undervisning.

Min nuvarande Tai Chi-lärare är Johannes Mao, som kommer från Kina, och sedan 2010 håller jag kurser i Tai Chi 24-form i nära samarbete med honom. Om ni är intresserade av kurser i andra Tai Chi-former eller Qi Gong, kan jag ordna detta genom Johannes.

Reiki healer

Jag har praktiserat Reiki healing sedan 2011, då jag gick Reiki 1 hos Mandy de Jong, och 2013 fortsatte jag med Reiki 2.

Reiki är ett bra verktyg och naturligt komplement till Tai Chi-undervisningen i min strävan att hjälpa människor till mer livsglädje i vardagen, och har även betytt mycket för min personliga utveckling.

Än så länge driver jag Vita Tranan på min fritid. Därför kan jag främst erbjuda behandlingstider på morgnar, kvällar och helger.

 

S

 

Sleiers Martin www.facebook.com/origolivskraft

Martin Sleiers heter jag och jobbar som healer och medium på ’Origo Livskraft’. Origo är ett latinskt ord som betyder ”ursprung”. Min verksamhet har sitt säte i Västerås.

Jag arbetar som en neutral kanal och tillsammans med mitt arbetslag från andevärlden förmedlar vi healing till vad du behöver för stunden och för ditt högsta bästa. Andevärlden känner redan till ditt välmående och guidar mina händer runt i din aura, dit energin behövs som bäst. Den andliga healingen kan påverka dig fysiskt, mental och likaså andligt.

Utöver detta har jag även andra ”verktyg” att jobba med för att stärka dig. Bland annat Access Bars, Deeksha, Reiki I & II, mm.

Healingen är givetvis kostnadsfri men du investerar i min tid. För en timme av min tid investerar du 400kr. Givetvis innehar jag F-skattsedel och momsregister.

Utöver healingen arbetar jag även med som medium och förmedlar budskap andevärlden. Jag utför privatsittningar, seanser, husrensningar, mm. Vänligen kontakta mig för prisförslag. 

Du är välkommen att kontakta mig på 070- 780 50 94 eller www.facebook.com/origolivskraft för tidsbokning eller om du har några frågor.

 

Pia J. Stengard www.tothefuture.se

Pia J. Stengard är född 1964 och frågar du henne vad hon ”är” skrattar hon och säger, ”Livskonstnär” och nog är det ett epitet som inte är helt galet. Hon har många strängar på sin lyra, men med en tydlig röd tråd – färg och form och vikten av att må bra i själ och hjärta. Här nedan kan du botanisera i en del av det hon gör.

Under mässan ger Pia Kiromanti (Handläsning) och säljer böcker samt silverpendlar

 

Stenkällaren www.stenkallaren.se

Här hittar du vackra stenar och kristaller, smycken, drömfångare, doftoljor mm

 

Svensson Thomas hjalpinuet.blogg.se

Försäljning av rökelse, eteriska oljor samt lampor. Figuriner, änglar, Egyptiska figurer, Drömfångare, Dorkan, värmeljushållare mm

 

V

Vestly Therkelsen Monica 

Monica säljer Godfot ergonomiska Skosulor (Godfot Scandinavia AS). Dessa sulor innehåller flytande glyserin. Godfot skosulor hjälper till vid artroser, dålig blodcirkulation, diabetes och kramper i fötterna. Smärtor och problem med hälsenor och kalla fötter minskar. 

 

Ö

Ødeverp Øystein,  Healer, Healingdemonstration www.healerroute.no

Den nye Snåsamannen från Norge som helar människor med olika åkommor. ØYSTEIN är född och uppvuxen i Norge. Sin healinggåva fick han av Gud; en natt fick han uppleva Guds närvaro i form av ett starkt ljus och samtidigt fick han ett budskap om hur han ska hjälpa andra. Sedan dess har han vigt sitt liv för att hela männinskor. ØYSTEIN är mycket välkänd i Norge och har nu kommit till oss för att även ge svenskar möjlighet att få healing.

Erfarenhetsmässigt har han uppnått mycket goda resultat med diskbråck, stark mensverk, rygg och nackproblem, korrigering av skeva höfter, svanskota, avlägsnande av muskel knutar och blockeringar, kristallsjuka (yrsel) samt frigörandet av smärtsamma minnen/känslor.

Han tror att kroppen har förmågan att läka alla sår, men att den ibland är blockerad från att göra detta. Genom att han med sin healingförmåga öppnar blockeringar och energibanor, kommer kroppen själv att starta läkningsprocessen.

Läs mer om Øystein under fliken Aktuell mässa.