Agneta Hasselrot

Min resa i hälsans värld började som ett intresse och inte pga att jag själv var sjuk eller dålig och inte fått hjälp inom den mer traditionella vården. Jag har helt enkelt alltid varit intresserad av hälsa och när jag på 90-talet flyttade till
Australien och kom i kontakt med Alternativmedicin bestämde jag mig för att lära mig mer. 1994 flyttade jag tillbaka till England som jag tidigare bott i många år och började studera anatomi, fysiologi och massage.

Efter 11 år utomlands flyttade jag sedan tillbaka till Sverige och bor numera i Kungsör, en liten ort i vid Mälaren. Blå Måne öppnades år 1997 och hade endast massage och hudvård på listan av behandlingar. Sen dess har Blå Måne utvecklats en hel del. År 2002 bestämde jag mig för att börja studera igen och sen har det bara blivit mer och mer. 

Är utbildad och diplomerad Kinesiolog, Certifierad Näringsterapeut & Örtterapeut och har läst alla steg inom Basmedicin. Är även utbildad Massageterapeut. Jag har vidareutbildat mig inom Frekvensterapi, Läckande tarm, Lock Foot, Biomagnetism, Allergibehandling och Funktionsmedicinsk Näringsrådgivning samt ReikiHealing.

Blå Måne är nu en Hälsopraktik med ett brett utbud av olika behandlingsformer. Jag är försäkrad genom Adekvat och medlem samt sitter i styrelsen i NMTF - Näringsmedicinska terapeutförbundet.